Избор на сигурност за ентусиаста на устройството

Спазването на приноса е от още един автор.

Нашите къщи в наши дни бързо завършват, че са изключително цифрови. С телевизори с плосък екран, които се свързват с интернет, видео разговори, както и кафе, което се вари, когато се събудите. Животът определено се променя в дома. Много хора в крайна сметка бяха обсебени от устройството, както и кой може да ви обвинява? Последната иновация винаги има тази привлекателност. Така че защо не бихте искали да се възползвате от най -новите иновации, когато става въпрос за сигурността на дома? Имайки това предвид, точно тук има няколко от изборите, които трябва да се възприемат.

Приложения за смартфони
Много приложения за смартфони работят със сигурността на вашата къща. Въпреки това един от най -простите, както и по -индивидуалните приятелски избори е да имате конкретна връзка на приложението към вашата врата на вратата. Това означава, че когато изгасне, ще бъдете сигнализирани. След това можете да видите кой е от екрана, както и може дори да говорите с тях. Това работи добре при обстоятелства, когато звънеца на вратата отива, както и вие просто завършвате да се обличате или когато сте навън, както и за. Определено е мъдър метод за отговор на вратата.

Скрити камери
Скритите камери в крайна сметка са прогресивно по-изявени поради безрисковата истина, че взломът в къщата е във възход. Наличието на скрити камери е фантастичен метод за защита не само екстериора, но интериорът на вашия дом. Значение, ако трябваше да се случи някакво недобросъвестно, може дори да помогнете на властите да хванат виновника, като имат видео доказателства.

Съвременни алармени системи
Няма нищо по -скоро като старомодната алармена система. Въпреки това защо да не инвестирате в нещо по -съвременно, както и датата? В наши дни алармените системи за сигурност могат да се свържат с вашия телефон, както и да имат също така избор като сензори за движение или аларми за активиране на вратите. Всичко това ще добави повече сигурност към вашия дом. Наличието на нещо, което се показва на екстериора на къщата ви, е фантастичен метод за възпиране на всеки дори да се опита да влезе в дома ви. Тези визуални елементи все още имат огромно въздействие. За пореден път това се свежда до вашата лична опция за това, което искате. Може да останете с една аларма или да помислите за допълнителните предложения, които сега се предлагат в съвременните алармени системи.

Умни брави
И накрая, в днешно време наистина можете да заключите къщата си от приложение. Да, вярвам, че на някакъв етап старомодният ключ ще бъде нещо от миналото. Подобно на това, че можете да влезете в Keyless на автомобила, може да имате и заключване на сигурността, която ви позволява да направите същото. Или чрез плъзгане на карта, FOB или дори запис на печат на пръст. Неща като това не са точно основни за жилищните имоти, но все пак това ще бъде нещо за бъдещето. Затруднява хората да манипулират самата ключалка, за да получат влизане.

Да се ​​надяваме, че тези препоръки ви помагат много по -добре да осигурите къщата си в бъдеще.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *