Пет неща, които всяка баня се нуждае

, спазването на приноса е от още един автор.

Банята е място за повечето домакинства, където можете да се поглезите, както и да прекарате малко време, предоставяйки си толкова необходима самообслужване. За да произведете този прекрасен рай в собствения си дом, точно тук има пет неща, които всяка баня се нуждае.

Валежи душ
Оттогава валежите в крайна сметка бяха изключително изявени през последните няколко години от много хотели, въвеждащи този елегантен метод за душ. Всеки, който изживее този тип душ, променящ живота, никога няма да иска да се върне на основна душ-глава, така че ако имате способността да го направите, душът за валежи определено е задължителен за банята. Може да го поправите, за да намерите стената или дори да намерите директно от тавана в зависимост от ситуацията с водопровод. Винаги се сблъсквайте с експерт, освен ако сами не сте водопроводчик.

Баня Caddy
Що се отнася до душа или банята, определено можем да бъдем разделени в нашите предпочитания. Ако обаче се наслаждавате на баня, тогава никоя баня не е тотална без кади за баня. Caddy Bath е тава, която седи отгоре, както и през ширината на банята, за да почивате от всякакъв вид продукти, които искате да използвате по време на релаксацията си. Може би да подкрепите книга, която да проверите или вашия таблет, за да гледате поредица от Netflix. Или може би да изпиете чаша вино, както и свещ за върховната поглезеща атмосфера.

Вана
Ваната никога не е повреда на декорацията на вашата баня. Ваната може незабавно да модифицира целия вид на вашата баня. Можете да поставите различни видове вани според стила на вашата баня. Можете да поставите вана в реколта в стил или съвременни самостоятелни вани, за да осигурите съвременния гладък вид. Поставянето на правилните аспекти умело може да трансформира вашата баня, което я прави по -стилна, както и луксозна.

Огледала
Vanity е нещо, което всички имаме, както и огледалата са изключително необходими, за да проверите външния си вид, когато станете или винаги, когато използвате банята. Спира ви да излизате на публично място с паста за зъби около устата или панда очи, задействани от маскара, оставена на миглите ви, докато сте се къпели. Най -добрите са огледала с LED ленти в тях, за да осигурят малко допълнително осветяване за всички ваши нужди за отглеждане.

Много място за съхранение
Зоната за съхранение е нещо, което е необходимо в целия дом, но също така е необходимо в банята. Може да искате да получите някои персонализирани суета, за да гарантирате, че те могат да осигурят толкова необходимата зона в банята, за да съхранявате всички ваши лосиони, както и отвари далеч извън полезрението. Не искате те да претрупват вашето пространство, така че шкафовете за баня определено си струва да инвестирате.

Отопляем багажник за кърпи
Отопляемите стелажи за кърпи са небесни, особено през зимата. Дори след горещ душ, през зимата, все още може да се почувства, че излизате в хладилник. Така че е чудесен избор да имате определен, отопляем багажник за кърпи, за да ви осигури топли, пухкави кърпи. Това ще запази онова страхотно сутрешно настроение, което сте имали, преди да стъпите под душа, както и ще ви осигури фантастично начало или да завърши на вечерта си, докато обгръщате тялото си в топлина.

Банята е място, за да се отдадете, както и да се грижите за себе си, така че се уверете, че вашата баня има всички тези неща. Това ще ви осигури много щастие, както и ще откриете, че ще струва много повече време в него, отколкото от него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *