Светлина, както и сянка: Визуално разказване на историята на вашата къща

Спазването на приноса е от още един автор.

Когато продавате дома си, по много начини, можете да почувствате, че сте готови с жилищния или търговски имот, преди дори да го оставите. Това обаче е основният шанс да увеличите всеки един елемент от дома. Трябва да вярвате в къщата си като продукт, както и вие също трябва да я пускате на пазара съответно. Въпреки това, тъй като има толкова много имоти за продажба, трябва да сте конкурентоспособни на пазара. В много отношения това се свежда до истинската компания за имоти, с която се занимаваме, но когато има толкова много елементи на продажбата на къща, за която можем да бъдем блажено невежи, може да не разберем непременно, ако получаваме най -добрия удар за взрив за Нашият долар. Разказването на историята на вашата къща е едно от онези неща, които в големия план на маркетинга се превръщат в метод за предаване на нашата къща на потенциалния купувач. Точно как можем да направим това?

Значението на очарованието на бордюра, както и на първите впечатления

Необходими са въпрос на секунди, за да изберем дали харесваме нещо или не. Тъй като сме прекарали толкова дълго време в този имот, ние разбираме всяко кътче, както и Крани, така че трябва да премахнем това от ума си. Очарованието на бордюра е всичко, както подсказва името, това, което виждаме от бордюра. Козметично, къщата ви трябва да бъде толкова, колкото драскотината. Както и въпреки че най -вероятно сте оставили жилищния или търговския имот в съзнанието си, все пак изисквате да гарантирате, че къщата изглежда обещаваща, толкова много, за да гарантирате, че всеки вид потенциален купувач се чувства примамван да гледа вътре. Това означава да се гарантира, че основите се обслужват. Докато фондацията, както и изискването за изграждане да бъде солидна, което може да се направи чрез наемане на сайдинг, както и покривен бизнес, за да направите тези битови промени, вие изисквате да повярвате за това, което разказва историята, когато някой направи подхода си към бордюра. Ако имате голям дом, можете да акцентирате върху стила на жилищната или търговската собственост по прости начини. Добавяне на храсти, директно линийни огради, както и да се гарантира, че жилищният или търговският имот е добре павиран, както и безрисков отвън, са всички тези битови неща, които изпращат малки съобщения, че това е жилищен или търговски имот, който се грижи за това . Въпреки това, когато обувката е на другия крак, както и вие имате фиксиращ горен, докато тя може да бъде пусната на пазара като такова, това, което трябва да направите, е да подчертаете бъдещата за имота; Това включва обличане на екстериора по битови начини, така че можете да покажете на какво е способно. Голяма част от него е в творчеството на купувача в това отношение, както и целта е да го предложим възможно най -бързо.

Изработване на перфектните изображения

Тъй като ние сме в състояние да разгледаме интериора на жилищна или търговска собственост, без да стъпваме в него, много впечатления се броят толкова много от снимките. Изготвянето на перфектните изображения за жилищната или търговската собственост е изящно изкуство. Както и докато искате да предположите, че всеки тип човек, който гледа в Интернет, ще бъде достатъчен, за да стъпи в жилищната или търговската собственост, така че те да могат да получат валидна гледна точка за себе си, не можем да направим предположения за тази представа . Снимките трябва да разкажат историята на имот, както и има някои прости елементи, за да се гарантира, че разказвате ефективно историята на къщата. Ъглите, осветлението, както и общата структура на всеки кадър са трите неща, за които трябва да вярвате, когато правите снимки на имота. Това, което правят толкова много истински агенти за имоти, е да стигнат до жилищен или търговски имот със своя мрачен цифров фотоапарат, както и да направят по една снимка от всяка стая. Вярвате ли, че това е обща снимка на всяко пространство показва бъдещата стойност на имота? Малко вероятно е. Време е да вземете нещата в свои ръце; Вижте подчертаването на всеки атрибут на свойството. Както и в точно същото време, не се чувствайте примамвани да прекалявате с тези снимки.

Въпреки че можем да играем с осветяване, както и със композиция за изстрел, точно както работим върху подчертаването на бъдещата за жилище или търговска собственост отвън, трябва да направим точно същото с всяка стая. Всеки ъгъл трябва да показва, в най -лесните условия, размерът на стаята, точно как може да се използва (ако е резервна стая), както и общата атмосфера. Това е изключително трудно, както и докато по -голямата част от нас не са експертни фотографи, трябва да работите при създаването на всеки изстрел, за да гарантирате, че характерът на къщата е съобщаван. Това, което можем да направим, е да правим снимки на жилищния или търговския имот, какъвто е; Това означава, че домът е пълен с нашите неща. Това обаче е нашата личност, а не характерът на имота. както и докато има обемни продукти, които не можем да се движим, като дивани, странични дъски или острови на кухнята, когато човек VIИзхвърляйки жилищния или търговския имот разходки с всяка стая, те искат да проверят това, което са виждали на снимките.

Разказването на историята на вашата къща е нещо, за което може да не мислим веднага. Можем да оставим това на професионалистите, но когато правим подобрения в къщата си, които разходват значителни пари, трябва да гарантираме, че сме направили всичко възможно. Историята на жилищния или търговския имот не е само за козметични промени, но именно това ще предизвика голямо първо първо впечатление; Става въпрос за цялото това пътуване, през което преминава купувач.

Въпреки че повечето от нашите умения за разказване може да оставят много, за да се желаят, трябва да работим, като се уверим, че никой камък не е оставен преобърнат, както и, че естествено привличаме някого в имота, а не от евтини трикове, но като гарантираме, че гарантираме, Жилищният или търговският имот е толкова голям, колкото може да бъде. Погледнете го като поставяне на грим: Структурата на сделката е същата, но вие добавяте светлина, както и сянка, за да изглеждате по -представени. Както и докато всички можем да повярваме, че домът е къща, ако сме непреклонни, че предлагаме бързо, разказването на историята е важно умение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *