Опасностите от старите асансьори

асансьори са комфорт, който е важен за много хора, но също и един, който всички приемат за даденост. Причината е, че много асансьори работят без никакъв вид проблеми, така че няма причина да вярваме за тях. Единственият път, когато вярваме в асансьорите, е, когато нещо се обърка. Както и когато нещо се обърка, старият асансьор обикновено е проблемът.

По -старите асансьори нямат системи за сигурност, които правят съвременните асансьори, което показва, че те са много по -предразположени към грешки, които могат да бъдат опасни за мотоциклетистите на тези асансьори. Ако някой е бил ранен при инцидент с асансьор, тогава трябва да се свърже с адвокат веднага щом могат. Адвокат може да им помогне да определят празника, който е отговорен за дефектния асансьор, както и да получи клиента си плащането, от което се нуждаят.

Проблеми със стари асансьори
По -старите асансьори нямат същите функции за сигурност, както и устройства, които правят съвременните асансьори; Тези системи за сигурност включват джаджи като управители на надвишаване, както и сензори за дим. Също така, частите на старите асансьори могат да се използват с течение на времето, което може да причини неизправности. След това тези неизправности могат потенциално да причинят злополуки, които застрашават сигурността на пътниците на борда. Докато асансьорите в старите сгради трябва да бъдат модернизирани, това не винаги е проблем за собствениците на тези сгради, тъй като те обикновено са много по -загрижени за актуализирането, както и реновирането на появата на сградата, а не на неговите системи.

По -старите асансьори могат да липсват функции за сигурност, които могат да ограничат скоростта им, да спрат вратите да се отварят между етажите или да се уверят, че асансьорът, както и пода на сградата, са равни помежду си, когато асансьорът спре. Всеки тип от тези проблеми може да бъде опасен за пътниците, както и да доведе до това, че те се забиват в асансьора или ранени след неизправностите в асансьора.

Тригерите на проблемите в старите асансьори
Освен липсата на съвременни функции за сигурност, носенето, както и сълзите обикновено са причина за проблемите в старите асансьори. Шията е ролка в асансьора, която му помага да стъпва или която го държи спряна. С течение на времето шията се използва надолу, което може да доведе до приключване на пътуването, което ще бъде неравномерно или да доведе до изоставане, когато асансьорът се движи. Ако се използва обвивката, тя трябва да бъде преразгледана или заменена напълно. Още един възможен проблем в по -старите асансьори е, че маслата, както и смазочните материали, които са необходими, за да може асансьорът безпроблемно да се замърси.

Захранването също може да бъде проблем, макар че това може да се задейства от сградата, както и не непременно самия асансьор. Асансьорите се нуждаят от голяма енергия, както и ако има прекъсване на захранването, тогава това може да повлияе на работата на асансьора.

Бъдете предпазливи в старите асансьори
Ако асансьорът в стара сграда има история на проблеми, тогава трябва да се опитате да предотвратите използването му, както и вместо това да поемете по стълбите. Това обаче не винаги е избор за всички, което показва, че някои хора може да нямат никакъв вид опции, но да вземат асансьора. Ако повторенията на асансьора, както и някой, се пострада от тази неизправност, тогава те трябва да се свържат с адвокат за телесна повреда за помощ.

Адвокатът ще помогне на пострадалото лице да получи плащането, което изисква да се погрижи за медицинските си разходи, както и други разходи, предизвикани от произшествието. Така че, ако сте били ранени при инцидент с асансьор, уверете се, че се свържете с адвокат възможно най -скоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *