Отлични екологични градински хакове

Спазването на приноса е от още един автор.

Всички около вас изглежда се качват на борда с екологичните модели в момента. Вие признавате, че е практично да подпомагате атмосферата, както и да направите колкото можете повече, за да намалите въглеродния си отпечатък. Искате богата екологична градина в допълнение към екологична, която е от полза за планетата. Ако не сте сигурни откъде да започнете с външния си ремонт, помислете за няколко от спазването на идеи.

Отглеждайте собствените си зеленчуци, както и билки

Вместо да се насочите към вашия регионален супермаркет за вашите съставки за вечеря, защо просто да не излезе навън? Снимка с цялост на пресни зеленчуци, както и билки, които са най -добри на прага ви. Когато собствениците на жилища избраха да отглеждат собственото си създаване, това може да има значителен ефект върху околната среда. Пропилящите се намаляват значително, както и вашата самостоятелност се засилва. Ако не сте сигурни как точно зеленчуковата или билковата градина би се оформяла в настоящото ви външно пространство, може да се възползвате от ръководството на експерти. a вашата перфектна екологична среда. Щом работата ви приключи, вие ще можете да седнете, както и да се насладите на новия си по -зелен метод на живот.

Започнете компостиране

Настройването на собствен компост отвън ще превърне вашата градина в много еко-приятелю. Ако целта ви е да станете много зелени, тогава това със сигурност е печеливша концепция за вас, както и за вашето семейство. Изхвърляйки хранителните си пропилящи се в новата си купчина компост, ще произвеждате естествена почва, за да може вашите растения да се накиснат. Той ще бъде избухнал с хранителни вещества, както и не би могло да бъде по -лесно. Докато откриете зона, която е подложена на голяма част от слънчевата светлина, вие ще бъдете добре на вашия метод да произвеждате своята изключително собствена компостна купчина у дома.

Хранете пчелите

Ще бъдете добре наясно, че популацията на пчелите намалява с бързи темпове. При покупка, за да запазите тези великолепни бъгове в действие, трябва да им предложите голямо разнообразие от цветя в задния си двор. Искате да откриете най -добрите растения, които да растат през летния сезон, както и да премахнете волана от химически продукти. Използването на естествени пестициди ще направи външната ви зона много по -приветлива за нашите бръмчащи приятели. Също така трябва да помислите за въвеждането на местни растения в градината си, за да произведете много по -екологично чисто външно пространство. Те предлагат фантастично място за онлайн за регионална дива природа, както и е необходима много по -малко вода, за да ги поддържате живи.

Правенето на вашия бит за атмосферата може да се предлага в много различни форми, както и във форми. Дори и да започнете малки, това ще доведе до голям ефект, ако можете да продължите тези практики с течение на времето. Независимо дали произвеждате собствен компост или използвате великолепни цветя, за да нахраните пчелите, можете да сте сигурни, че градината ви е една крачка напред. Защо не бихте искали да направите своята роля, за да помогнете на планетата? Можете дори да направите забавление от тенденция към вашата билка градина, както и да поливате красивите ви местни растения!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *