Стените се чувстват празни? Точно тук са няколко разкрасяващи препоръки

, спазването на приноса е от още един автор.

Независимо дали в момента ремонтирате къщата си или се опитвате да преустройвате за радостния сезон, една от най -трудните задачи е да откриете методи за запълване на празна стена. Голяма част от хората просто оставят стените си голи. Въпреки че може да изглежда неутрален, както и съвременен по някакъв начин, наличието на някои дизайни на стената като е страхотно индивидуализирано платно стено изкуство е метод за добавяне на малко цвят, както и нотка на стил към вашия дом. Така че без допълнително обожание, нека да разгледаме как точно можете да овкусите къщата си с някои предложения за дизайн на стени.

Изкуството на вашето дете
Ако имате празна стена в къщата, тогава защо да не я посветите на произведението на изкуството на детето си, ако те са начинаещ художник? Това е фантастичен метод да им осигурите местоположение, за да покажете най -актуалните си творения, както и можете дори да им осигурите предано място за рисуване, както и да боядисате около стените, без толкова много последствия!

Използвайте мотивационни произведения на изкуството
Можете да използвате мотивационни произведения на изкуството в празна стена, тъй като това ще бъде и център на привличане. Вземете мотивационни произведения на изкуството в интернет от Motiv-Art.com, тъй като те доставят най-добрите висококачествени изкуства, както и получавате 2, както и получавате 1 безплатна оферта.

Вашето собствено произведение на изкуството
Но ако вашето дете не е много художник, тогава защо да не закачите собствените си произведения на изкуството, както и творения? Това е чудесен шанс да покажете на какво сте способни, ако сте художник или фотограф.

Закачалки за колекция
Независимо дали събирате маратонки, шапки или дори колани, помислете да получите някои закачалки от Henkerman, за да покажете колекция от вашите много обичани предмети.

Рамка, както и да окачите снимки
Един от най -типичните методи за разкрасяване на стените ви е да рамкирате, както и да окачите снимки. Независимо дали става въпрос за снимки на вашите пътувания, членове на домакинството или дори страхотни времена с приятелите ви, има много методи за персонализиране на вашето фотографско изкуство на стената с минали спомени, както и опит.

Резервирайте стена за вашите пътувания
Посвещаването на стена за вашите пътувания е страхотен метод за показване на местата, които сте били, както и нещата, които сте направили. Това обикновено включва някакъв вид рафт, където можете да поставите всички видове дрънкулки, както и спомени, които сте избрали.

Гигантски огледала
Ако вашите пространства се чувстват малко скучни, както и тъмни, тогава може да искате да помислите за покриване на стена с голямо огледало. Това ще помогне да се покаже светлина около пространството, както и да изглежда по -ярка, особено в конкретно време на деня, когато слънчевата светлина може да стигне до вашата стая.

Големи декоративни писма
Независимо дали е вашите инициали, специална дата или смислена дума в живота си, можете да получите някои големи дървени букви, които да висят или да останете със стената си, за да създадете специално съобщение. Има много различни приложения за прикачване на букви към стена, но често се използва за персонализиране на къщата ви, както и добавяне на емоционално или страхотно докосване към вашия декор.

Вдъхновяващи цитати, както и поговорки
Ако огромните букви не са достатъчни за вас, защо да не помислите за винилов стикер с вдъхновяващ цитат или поговорка?

Помислете за ламперия Wainscot
Wainscot ламперия е усъвършенствана опция за добавяне на някои основни модели на половината от стената ви. Голяма част от хората смятат, че това е декоративна тапицерия, както и може да изглежда страхотно, ако отговаря на цветовия план на вашия дом, както и с обща тема за декорация.

Плакати на нещата, които обичате
Един от най -лесните методи за прикриване на гола стена е да поставите плакати на нещата, които обичате. Ако това е част от общия ви план за декорация, тогава предлагаме да го поставите предварително, но ако това е нещо основно като плакат на филм, то обикновено е запазено за спалня или проучване.

Настройте стена на изявление
Стената на изявлението е стена във вашата къща, която е запазена за нещо огромно, както и за екстравагантно. Може би това е стена, която вие, както и вашето домакинство, сте безплатни да драскате, както и графити, или може би това е стена с цвят на дъгата, която контрастира останалата част от вашия неутрален дом.

Рафтове за допълнително съхранение
Ако изисквате съхранение, защо да не добавите някои допълнителни рафтове? Можете дори да помислите за добавяне на няколко рафтове за сам, изработени от дърво от скрап или кошници.

Не го усложнявай
Понякога часовник, както и лампа, са всичко, което изисквате да произвеждате много малка стена с малко разсейване. Това е фантастично, ако останалата част от къщата ви е минималистична, но не работи, ако останалата част от къщата ви е силно декорирана.

Има много различни неща, с които можете да разкрасите стените си. Предлагаме да разгледате уеб сайтове като Pinterest за мотивация как точно можете да разкрасите стените си. Чудесна концепция е да експериментирате, както и да опитате различни неща, но вие също не искате да ставате толкова луди, както и да направите къщата ви да изглежда възмутителна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *